Adevărul e o comoară ascunsă și un mărgăritar de mare preț

Căutăm adevărul, dar adevărul este ascuns de ochii lumii, căci el se găsește în spatele voalului de securitate, de confort sau de apartenență la această lume. Dacă îl căutăm, îl vom găsi. Dacă îl găsim, lăsăm în urma noastră toate lucrurile superficiale care aparțin lumii acesteia. Poziție socială, credibilitate, siguranța zilei de mâine etc.

Făcând acest pas vom descoperi surse de apă în deșert. Dacă descoperim surse de apă în deșert, vindem tot ce avem și cumpărăm acel teren pe care se află comoara găsită.

***

Cei care caută adevărul sfârșesc prin a-l găsi. Cei care caută adevărul realizează mascarada în care e plonjată planeta în ultimii aproape 2 ani. Dacă sunt onești, medicii vor fi împotriva tratamentelor genetice deghizate. Dacă vor face pasul de a afirma acest adevăr în public își vor pierde locul de muncă, statutul social, confortul. Dacă adevărul e mai prețios pentru ei decât tot ceea ce au, vor renunța la tot și vor cumpăra la schimb terenul pe care se află adevărul. Astfel îl vor găsi pe Dumnezeu.

 „Împărăţia cerurilor se mai aseamănă cu o comoară ascunsă într-o ţarină. Omul care o găseşte o ascunde şi, de bucuria ei, se duce şi vinde tot ce are şi cumpără ţarina aceea.”

„Împărăția cerurilor se mai aseamănă cu un negustor care caută mărgăritare frumoase. Și, când găsește un mărgăritar de mare preț, se duce de vinde tot ce are îi-l cumpără.”

 

Publicitate

Un gând despre „Adevărul e o comoară ascunsă și un mărgăritar de mare preț

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s